A la Carte

A la carte köket serverar middag och lunch
fredag-söndag fram till slutet av april.

Fredagar: 17.00 – 21.00
Lördagar12.00 – 21.00 
Söndagar:12.00-16.00 brunch 17.30-21.00 middag

Den 25/4 öppnar vi upp kvällar även onsdagar och torsdagar.
Boka bord: info@restaurangsaltsjopir.se

Vissa rätter byts ut varje vecka så håll utkik här på hemsidan

Förrätter

Grillad sparris 105-
pecorino, ruccola, citron, kalamataoliver 

Skagen 145-
brioche, räkor, majonnäs, pepparrot, dill, löjrom

Carpaccio 130-
ruccola, parmesan, pinjenötter, citron, tomat, olivolja

Charkblock 145-
Ett urval av svenska och italienska charkuterier

Ostbricka 125-
Ett urval av svenska ostar serveras med marmelad och kex

Grönsallad 45-

Varmrätter

Stekt torsk 225-
broccoletto, grön sparris, vitlök, chili,
beurre blanc, kokt potatis

Grillad entrecote 255-
pommes frites, bearnaisesås, tomatsallad 

Stekt strömming 145-
skirat smör, rårörda lingon, citron, potatispuré

Rostade betor 165-
pommes Anna, chevre, ruccola,
linser, balsamico, olivolja

Burgare 175-
enrisrökt bacon, sallad, tomat, lök, 
gruyéreost, tryffelmajonnäs, pommes frites

Halloumiburgare 175-
picklad rödlök,
romansallad, tomat,
srirachamajonnäs, avokado
grillad paprika, sötpotatispommes

Barnmeny (upp till 12 år)

Entrecote 95-
pommes frites, bearnaisesås

Köttbullar 65-
gräddsås, lingon och potatispuré

Burgare 65-
sallad, tomat, ost, dressing,
pommes frites

Pannkakor 65-
sylt, grädde

Pizza 65-
Vesuvio, Hawaii, Capricciosa, Margherita

Dessert

Hallonbavaroise   105-
krossade drömmar, laktitsmaräng

Kvällens sorbet eller glass 35-

Chokladtryffel 35-

Vaniljglass med chokladsås 40-