DAGENS LUNCH SERVERAS
11.00-15.00 MÅNDAG – FREDAG
Vi bjuder även på kakor till kaffet efter lunchen
Lunchen kostar 139:-
Vecka 22 29/5 – 2/6
Måndag
Kött – Krämig kycklinggryta med ris och curry
Fisk – Ugnsbakad lax, kokt potatis med citronsås
Vegan – Falafel med limebulgur, hummus, och granatäpple
Pasta – Tagliolini med salsiccia, grädde, tryffelkräm och parmesan
Tisdag
Kött – Kycklingschnitzel med klyftpotatis
Fisk – Ugnsbakad sejfilé med spenatsås och kokt potatis
Vegan – Falafel med limebulgur, hummus, och granatäpple
Pasta Norcina – Tagliolini med salsiccia, grädde, tryffelkräm och parmesan
Onsdag
Kött – Kycklingfilé med rostad potatis och rosépepparsås
Fisk – Panerad fisk med potatispuré och kall dillsås
Vegan – Falafel med limebulgur, hummus, och granatäpple
Pasta Norcina – Tagliolini med salsiccia, grädde, tryffelkräm och parmesan
Torsdag
Kött – Fläskkotlett med bearnaisesås lökringar och pommes
Fisk – Ugnsbakad torsk med pepparrot, kokt potatis samt skirat smör
Vegan – Falafel med limebulgur, hummus, och granatäpple
Pasta Norcina – Tagliolini med salsiccia, grädde, tryffelkräm och parmesan
Fredag
Kött – Helstekt Fläskkotlett serveras med stekt potatis samt fem-pepparsås
Fisk – Fiskgryta med räkor och citronaioli samt krutonger
Vegan – Falafel med limebulgur, hummus, och granatäpple
Pasta Norcina – Tagliolini med salsiccia, grädde, tryffelkräm och parmesan
I Lunchen ingår salladsbuffé, kaffe och kaka.
Pensionärspriser 13:00 – 15:00 124:-
ALLTID PÅ PIREN
Caesarsallad 155:-
Serveras med kycklinglårfilé, bacon, krutonger & parmesan
Räksallad 155:-
Serveras med räkor, avokado, tranbär, cashewnötter, limedressing & citron
Pirens stekta strömming 138:-
Serveras med potatispuré, brynt smör & rårörda lingon
Köttbullar 138:-
Serveras med gräddsås, potatispuré & rårörda lingon
Tagliatelle al tartufo 138:-
Taglionini med färska champinjoner, tryffel, vitlök, grädde, tryffelolja & parmesan
BARNENS LUNCH 95:-
Pannkakor serveras med grädde & sylt
Köttbullar serveras med potatispuré & rårörda lingon
Halva dagens lunch
Kommentarer av restaurangsaltjopir